Štampa

Podrška ekološkim organizacijama civilnog društva u Crnoj Gori

on .

NVO Green Home sa partnerskim organizacijama: Centar za zaštitu i proučavanje ptica, Društvo mladih ekologa Nikšić, NVO Sjeverna Zemlja i Zelena Akcija/Friends of the Earth Croatia, raspisuje konkurs za dodjelu malih grantova ekološkim organizacijama u Crnoj Gori za realizovanje projekata i ideja iz oblasti životne sredine.

Cilj programa je povećanje znanja i kapaciteta organizacija civilnog društva (OCD) za aktivnije učešće u procesu EU integracija za poglavlje 27 - životna sredina i klimatske promjene, kao i za uspješnu realizaciju kampanja javnog zastupanja i zagovaranja u oblasti životne sredine.

Grant program se realizuje kao aktivnost na projektu Jačanje kapaciteta za bolju životnu sredinu u Crnoj Gori finansiran od strane Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori u okviru IPA 2014 Civil Society Facility programa za Crnu Goru.

Aplikacije se dostavljaju na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a rok za apliciranje je 01. mart 2017. Sve detalje kao i aplikacione forme možete pronaći u aplikacionom paketu u prilogu ovog mejla kao i preuzeti OVDJE.

Molimo vas da eventualna pitanja u vezi sa ovim konkursom pošaljete najkasnije do 15. februara na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

banervolonter